VLADIMIR PUSTAN: CÂND EȘTI ÎNVINS

  Ești învins atunci când nu mai crezi, pentru că necredința te face slab în fața asprimii destinului. Ești ca Freddy Mercury după ce a fost diagnosticat cu HIV, în luptă cu gripa.
Ești învins atunci când nu mai speri. Dacă credința e în inimă, speranța e în minte. Viața devine insuportabilă și de aceea speranța a fost singurul lucru bun în cutia Pandorei. Fără ea am fi o lume de sinucigași.
Ești învins atunci când nu mai visezi. Atunci când amintirile ți-s mai mari decât visurile… Fără vis viața e o continuă înmormântare în care pâinea se transformă într-o colivă zilnică. Visul te eliberează de cotidian. Facturi, ziua de luni, spitalul, soacra, magazinul din colț…
Ești învins atunci când nu mai râzi. O zi pierdută când n-ai râs sănătos. Sunt mulți ce-mi spun că nu pot râde. Le-am spus să încerce la început să râdă de ei înșiși. Apoi le va fi ușor să râdă de cei din campania electorală.
Ești învins atunci când nu mai iubești… Când ai iubit și nu mai poți iubi, când n-ai iubit niciodată, când te-ai iubit numai pe tine, când iubești măsurat, adică doar cât ești iubit.
Ești învins atunci când Waterloo ți-a devenit un loc în care-ți petreci vacanțele… Acolo e câmp de luptă, iar învinșii ies din istorie pe ușa din dos… Înfruntă-ți chiar și posibilitatea înfrângerii. Poți pierde ceva bătălii dar nu-i o tragedie câtă vreme n-ai pierdut războiul.

Autor:Vladimir Pustan

*

„Vladimir Pustan este pastor, scriitor şi preşedinte al Fundaţiei “Cireşarii”. … El este un pastor marcant pentru generaţia tânără din zilele noastre. Iubit de majoritatea evanghelicilor români, dar şi criticat în anumite perioade ale vieţii, pastorul Vladimir Pustan a rămas credincios lui Dumnezeu şi viziunii primite de la El. Este un model de perseverenţă, loialitate şi dedicare.“

Ramona Ciobanu şi Florin Lupean

Sursa: Facebook: Vladimir Pustan

Dan Damian – vocal, compozitor
Radu Damian – vocal
Narcis Damian – vocal
Cântă pop, gospel-chris sub denumirea de The Messengers.

Au trecut 39 de ani de când Radu, Narcis și Dan Damian au pus bazele uneia dintre cele mai cunoscute formații de muzică creștină, The Messenngers. Frații Damian sunt originari din Sibiu, România, dar de 39 de ani locuiesc în USA.

„Sunt creștin sibian. Sibiul este un leagăn al Credintei Ortodoxe si-al altor confesiuni religioase cu frica de Dumnezeu si ascultare de Sfânta Scriptura Biblia.“

Dan Damian, solist vocal și compozitor