Foto: Google Street View

În seara zilei de 10.06.2019, în jurul orei 23,20, un bărbat de 30 ani, din Arad, a condus un autoturism pe strada Tiberiu (Bujac), iar la intersecția cu strada Lăcrămioarelor a accidentat grav un tânăr de 16 ani, din Arad, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și în fugă – susține Poliția Arad. Ulterior, în jurul orei 2,30 noaptea, adolescentul a murit la spital, în urma rănilor suferite.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă… însă, cu privire la acest aspect, o să revenim, mai ales că există mulți martori, fiind vorba de copii care se jucau.

Ianis Giurgiu s-a stins la doar 16 ani, iar la „Moise Nicoară” este doliu. A fost anulată festivitatea de premiere în semn de respect

Ianis Giurgiu și-a pierdut viața la doar 16 ani pe o șosea din cartierul Bujac. Tragedia a îndoliat atât familia lui Ianis, prietenii dar și pe colegii și profesorii săi de la Colegiul Moise Nicoară. Vestea a căzut ca un trăsnet în cancelaria celei mai renumite instituții de învățământ liceal din Arad.

Ianis era la vârsta în care visa, în care își căuta drumul. Tânăr, frumos și inteligent, Ianis se pregătea pentru viață dar firul acesteia s-a rupt în momentul în care a fost izbit de mașină la intersecția dintre străzile Tiberiu și Lăcrimioarelor.

Anul trecut am participat la festivitatea de premiere de la „Moise Nicoară”. A fost un eveniment superb, cu discursuri extraordinare are unor elevi care au performat pe băncile acestei școli, cu chiote, cu bucurii și cu speranțe. Anul acesta, însă, festivitatea a fost anulată. Odată cu dispariția lui Ianis a dispărut și bucuria, entuziasmul, iar chiotele nu își mai au rostul… Este doliu la „Moise Nicoară”, iar festivitatea a fost anulată în semn de respect, iar premiile și diplomele vor fi acordate în sălile de clasă…

Comentează - cont Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *