Cristina Vlaşin, românca care a luat cu asalt Vocea Spaniei, a trecut pe locul 3 la concursul preliminar ! Are nevoie de voturile românilor!

14902912_657301574437994_5219735214580839195_o-300x300

Vocea Spaniei luată cu asalt de o romancă !
Bistrițeanca Cristina Vlașin, fosta elevă a celebrei Anca Parghel, alături de care a și concertat, a decis să ia cu asalt Vocea Spaniei. La propriu cu asalt. Ea a reușit, de la numai câteva voturi, în numai câteva zile, bucurându-se de o campanie mediatică promovată de soțul său, poetul Gelu Vlașin, să ajungă în top 4 la preselecția on-line pe regiuni. Românii s-au mobilizat și au votat-o. Și are nevoie să fie votată în continuare pentru a ajunge în finala de pe 3 iunie.

Cum o puteți vota pe Cristina !

Click pe linkul de mai jos, scrieţi CRISTINA VLASIN și apoi votaţi. Se poate vota până pe 21 mai 2017. http://www.ganacontuvoz.com/inicio/listado-canciones/c-12-alcorcon

„HAI, ROMANIA ! „

Cum o puteți ajuta pe CRISTINA MARIA VLASIN,concurenta la Concursul muzical VOCEA SPANIEI (LA VOZ)  de la TELCINCO TV ESPAÑA

Click pe linkul de mai jos, scrieţi CRISTINA VLASIN si apoi votaţi.

Se poate vota până pe 21 mai 2017. http://www.ganacontuvoz.com/inicio/listado-canciones/c-12-alcorcon

*******************

Românca Cristina Vlașin ia cu asalt Vocea Spaniei

Sursă: DIASPORA.Cristina Vlaşin concurează la „Vocea Spaniei” (´´La Voz´´ ). Are nevoie de voturile românilor!Mesaj din partea lui Cristina Maria Vlaşin  „Bună seara dragii mei! Mi-e imposibil să răspund tuturor comentariilor şi mesajelor … de aceea profit acum să vă transmit toată dragostea mea şi să vă mulţumesc pentru sprijinul vostru!Sunteţi minunaţi! Vă îmbrăţişez!
Noapte bună!
**Melodia se numeşte „Dance me to the end of love” – Cristina Maria Vlasin

Personal nu o cunosc pe Cristina Vlaşin şi nici nu am auzit despre ea, până acum câteva zile în urmă. O port în suflet şi mi-e dragă pentru că prin muncă şi răbdare, mai adaugă o nestemată pe coroana numelui pe care-l poartă România. Şi dacă noi, românii, nu o susţinem, cine altcineva ? Îţi dorim mult succes şi îţi mulţumim, pentru că datorită oamenilor ca tine, ne mândrim în lume că suntem români ! (JLG)

Suntem români, aşadar, să simţim unii cu alţii şi să-i votăm cu dragă inimă pe cei care ne reprezintă ţara. Succes, Cristina Maria Vlaşin !

Comentează - cont Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *