Dacă vrei să schimbi lumea, iubește un bărbat, iubește-l cu adevărat.

Alege-l pe cel al cărui suflet îl cheamă pe-al tău, care te vede; care este îndeajuns de curajos până și pentru a avea frică.

Ia-l de mână și condu-l atent spre inima ta, unde va putea simți căldura ta și se va odihni în ea. Arde-i greutățile cu puterea flăcării tale. Privește-l în ochi, uită-te adânc în interiorul lui și vei vedea ce dormitează și ce este treaz, ce nu este sigur și ce trebuie să aștepți.

Privește-l în ochi pentru a-i vedea tatăl și buneii, toate războaiele și nebuniile prin care au trecut oriunde și în orice moment. Uită-te la durerea și lupta lor, la suferința și vina, fără a judeca și eliberează-l de toate.

Simte-i momentele de bucurie și află că el caută acest refugiu sigur în tine. Lasă-l să se topească în privirea ta și află că nu trebuie să reflectezi furie și răutate, pentru că în tine există acea intrare pentru scăldarea și vindecarea rănilor din trecutul lui.

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește un bărbat, iubește-l cu adevărat. Așează-te în fața lui cu deplina ta feminitate, cu vulnerabilitatea ta, cu jocurile copilărești ale inocenței tale,  invită-l și așteaptă ca puterea lui masculină să facă pasul în întâmpinarea ta pentru a înota împreună în mijlocul Pământului, în tăcerea absolută a cunoașterii.

Și când se va îndepărta, pentru că o va face, fiindu-i frică, va fugi în peștera lui adunându-și în jur toate bunicile. Se va refugia în înțelepciunea lor, pentru a le asculta șoaptele și pentru a-și calma inima…tu, așteaptă cu nerăbdare întoarcerea lui. Stai și cântă-i sub ușă cântecul amintirilor, care îl va calma încă o dată.

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește un bărbat, iubește-l cu adevărat.

Nu atrage băiețelul din el prin trucuri, înșelăciuni, minciuni, doar pentru a-l ademeni în plasa dezgustului și haosului, loc mult mai teribil decât oricare război dus cu frații săi.

Aceasta nu este feminitate, este răzbunare. Este iadul modalităților greșite care ne distrug lumea. Nu este modalitatea prin care o femeie câștigă putere, ci modalitatea prin care o pierde, pentru că lovește unde doare cel mai tare. Și asta ne omoară pe toți. Indiferent dacă mama sa l-a încălzit sau nu, arată-i o mamă adevărată.

Ține-l, condu-l spre profunzimea și binecuvântarea ta, unde se simte acea căldură care se află în miezul Pământului. Nu-l pedepsi pentru răni, care se pare că nu-ți satisfac nevoile sau criteriile tale.

Dacă vrei să schimbi lumea, iubește un bărbat, iubește-l cu adevărat.

Iubește-l într-atât de mult, încât să fii goală și deschisă. Iubește-l suficient pentru a-ți deschide trupul și sufletul unui ciclu de naștere și moarte, și mulțumește-i pentru posibilitatea de a dansa împreună prin vântul violent și liniștea pădurii. Fii suficient de curajoasă pentru a fi slabă și permite-i să se alimenteze din petalele moi și amețitoare ale ființei tale.

Lasă-l să înțeleagă, că te poate sprijini și proteja. Lasă-te în mâinile lui și ai încredere că te va prinde, chiar dacă ai fost scăpată de o mie de ori înainte sa. Învață-l cum să cedeze, să cedeze în fața lui și plecați în inima dulce a acestei lumi.

Dacă dorești să schimbi lumea, iubește un bărbat, iubește-l cu adevărat.

Susține-l, hrănește-l, permite-i, ascultă-l, ține-l, vindecă-l, iar el, la rândul său, te va proteja cu mâinile lui puternice, cu gândurile și intențiile lui curate. Pentru că el poate, doar dacă îl lași să fie tot ceea ce ai visat.

Dacă vrei să iubești un bărbat, iubește-te pe tine, iubește-ți tatăl, iubește-ți fratele, fiul, fostul tău iubit; de la primul băiat care te-a sărutat, până la ultimul care te-a făcut să plângi. Mulțumește pentru toate lecțiile de viață pe care le-ai avut, pentru că astfel l-ai întâlnit pe cel care stă lângă tine.Advertisement

Caută în el sămânța pentru toate lucrurile noi și însorite. Sămânța pe care o veți putea hrăni și pe care o veți putea semăna, pentru a crește o nouă lume împreună.

Lisa Citore

via: sitlady

Comentează - cont Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *